STARTER


TilaSTARTER HELSINKI

MUOVAUTUVA TAPAHTUMATILA MARIA 01 SYDÄMESSÄ


Starter on tapahtumatilana helposti lähestyttävä, niin sijainniltaan kuin tunnelmaltaan. Olemme rakentaneet entisen Marian sairaalan kanttiiniin tapahtumaravintolan, jonka muovautuvuus on vailla vertaa.


Oliko mielessäsi järjestää illanistujaiset, syntymäpäiväjuhlat, pikkujouluillalliset, gaala –tilaisuus, tuotelanseeraus, pop-up ravintola, konsertit, stand up –iltamat, messut tai vielä jotain ihan muuta?

Seminaarit & workshopit


Helposti saavutettava ja vaikuttava paikka, joka poistaa turhan jäykkyyden ja virallisuuden tilaisuudesta jo tunnelmallaan. Tilassa on kiinteä esiintymispatio, videotykki ja ensiluokkainen äänentoisto & langattomat mikrofonit, joten tilaisuuden järjestäminen on yksinkertaista ja helppoa. Säästät ajassa ja kustannuksissa kun et tarvitse erillistä teknikkoa tai henkilökuntaa varmistamaan tilaisuuden sujuvuutta. Riittää kun valitset monipuolisesta tarjonnasta sopivat tarjoilut sekä istumajärjestyksen niin tärkeimmät järjestelyt seminaaritilalle ovat valmiit.

Yksityistilaisuudet & juhlat


Järjestä tapahtuma, pikkujoulut, juhlaillallinen, synttärit, firman vuosijuhlat, tai jotain ihan muuta! Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva ilmava ja monipuolinen tila takaa tapahtumasi onnistumisen! Starter muuttuu aamun valoisasta lounaspaikasta ja seminaaritilasta auringon laskiessa tunnelmalliseksi tapahtumatilaksi. Oli mielessäsi sitten rento illanvietto, laadukas cocktail-tilaisuus tai juhlava illallinen, me pidämme huolen että iltasi sujuu mukavasti!

Räätälöidyt tapahtumat


Starterin taustajoukoissa häärii Suomen palkituimman baarin A21sen sekä Teurastamolla sijaitsevan Kellohallin ja A21 Flavour Studion perustajat, joten voit olla varma että tapahtumasi sujuu jouhevasti. Olemme houstanneet Starterissa Peru-teemaisia cocktail-kouluja, jalkapallo-kisakatsomon pizzatarjoiluineen, cupcake-workshoppeja ja niin edelleen. Ota yhteyttä, niin räätälöidään tapahtumaasi sopiva kokonaisuus!


Pop up -ravintolat


Ammattitason avokeittiö, tunnelmallinen ravintola-sali, hyvin tehty pohjatyö, talon henkilökunta auttamassa järjestelyissä… Tätä kaikkea on pop-up ravintolan järjestäminen Starterissa. Teetkö ammattimaisella otteella ruokaa omalaatuisella näkökulmalla, mutta sinulla ei ole paikkaa sen toteuttamiseen? Haluamme tarjota tilamme juuri sinun unelmiesi ravintolan näyttämöksi.

Kulttuuritapahtumat


Oli sitten kyseessä tunnelmoiva jazz-orkesteri, runoilta tai performanssi, Starter on juuri oikea tila. Maria 01 startup yhteisön hengessä haluamme kannustaa uusien ideoiden toteuttamiseen ja tulkitsemiseen. Erillinen korotettu esiintymislava nostaa artistin ja kulttuurin keskiöön mutta pitää yleisön kuitenkin käden ulottuvilla. 

Cocktail Laboratory


Cocktail Laboratory -tapahtuman tarkoituksena on johdattaa osallistujat tutustumaan drinkkien maailmaan, niiden DNAhan ja cocktailien tekemiseen. Vanhasta Marian sairaalasta ammentava laboratoriomaisessa cocktail koulussa osallistujat pääsevät suunnittelemaan oman drinkkinsä cocktailin DNAn perusteella.

Cocktail Laboratory on loistava ohjelmanumero firman kekkereihin, illallisten alkuun tai kokouksen päätteeksi.

Cocktail Laboratory sopii 10-20 hengen ryhmille. Cocktail Laboratory


POHJAPIIRROS

Tässä näet Starterin pohjapiirroksen sisältäen Founder's Cornerin, Aulatilan, Ravintolasalin ja Pergolan. 

KAPASITEETTI

Seisova tilaisuus 150pax

Istumapaikkoja yhteensä 114:

Ravintolasali 58 istumapaikkaa

Pergola 10 istumapaikkaa

Käytävä 10 + 10 istumapaikkaa

Founders Corner 26 istumapaikkaa

KALUSTO

13 x puupöytä 2 pax

5 x musta pöytä 2 pax

10 x puupöytä 4 pax

6 x puupöytä 6 pax

56 x musta tuoli


1 x korkea baaripöytä 2 pax

5 x kiinteä baaripöytä 2 pax

1 x korkea baaripöytä 6 pax

2 x korkea baaripöytä 10 pax

46 x musta baarijakkara

TEKNIIKKA

Oma äänentoisto

2 langatonta mikrofonia

Mahdollisuus liittää oma äänentoistolaite (3,5mm liitin),

Screen presentaatioihin Maria 01 puolesta

YKSITYISTILAISUUDET

Sovitaan tapauskohtaisesti

PÖYTÄMUODOT

Tarpeen mukaan muokattavissa.

1. Perusmuoto 2 ja 4 hengen pöytiä

2. Pitkä 20-30hlön pöytä keskellä tilaa

3. 6 x 10hlön pöytää

4. Koko tila tyhjänä

STARTER INSTAGRAMISSA

@STARTERHELSINKI #STARTERHELSINKI


STARTER


AUKIOLOAJAT

maanantaista perjantaihin

kahvila auki kello 10 eteenpäin

lounas klo 11-14

kahvila klo 08.30-15.00 (17.00)

OTA YHTEYTTÄ


[email protected]

nki.com

+358 400 21 44 21

STARTER HELSINKI

Lapinlahdenkatu 16, rakennus 15 C,

00180 Helsinki


Haluatko meille töihin? Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteseen: bookings(a)starterhelsinki.com